“M2050 Beskar – The Mandalorian M05 “-kuvamanipulaatio

This is the way

Disney+ -palvelun rantautuessa vihdoin Suomeen, minä, kuten monetkin muutkin “The Mandolorian” -sarjaa odottaneet, pääsivät vihdoin katsomaan (laillisin keinoin) kauan odotettua Star Wars “spin offia”. Vaikka koko sarjaa ei vielä Suomen palvelusta löydykään (yksi jakso ilmestyy viikossa), sarja on tähän mennessä ollut positiivinen yllätys itselleni vaikka en uusista SW-elokuvista niin pitänytkään.

Anyways, sarjasta innostuneena sain ajatuksen – “voisiko haarniskaa soveltaa Suomen ympäristöön” – ja eikun tuumasta toimeen. Lähdin toteuttamaan kuvaa Photoshopilla ihan vain sillä idealla, että kyllähän siinä täytyy nollafemmaa olla, muttei liikaa.  Vihreän ja ruskean sävyt ovat myöskin olleet PV:llä suhteellisen hanakassa käytössä, joten niitä voisi käyttää loppuihin elementteihin. Tausta piti tottakai vaihtaa myös teemaan sopivaksi, joten unsplash.com -palvelusta sopiva kuva muokattavaksi taustalle (kiitos Sebastian Unrau) ja kollaasia kasaamaan.

Lopputuloksesta tuli mielestäni oikein hyvä ja kuvaa oli hauskaa tehdä. Ehkä tästä täytyy jossain vaiheessa tehdä lumikuvioinen versiokin…

Kuvaa saa jakaa eteenpäin, mutta toivon että vesileimoja ei poisteta tai tietoa “alkuperäisestä tekijästä” ei pimitetä.
Jos kaipaat esimerkiksi itsellesi tai yrityksellesi vastaavaa kuvamanipulaatiota ole yhteydessä.

Nyt myös videona!

Jaa tämä artikkeli

Suosituimmat artikkelit