Kaupat, Tilaustekijät ja ”osta & myy” -ryhmät

Lista kotimaisista ja ulkomaisista taktisia vaatteita ja varusteita myyvistä verkkokaupoista

Tälle sivulle on visiona koota kaikki Suomalaiset ja mahdollisimman moni ulkomaalainen kauppa, josta saa ostettua laadukkaita sotilas-, viranomais- ja reserviläistoimintaan tarkoitettuja varusteita. Tavoitteena on, että tätä kautta löytyy mahdollisimman nopeasti kaikki varteenotettavat verkkokaupat, jos on uutta varustetta tai vaatetta vailla.

Kaupat on listattu ryhmittäin aakkojärjestyksessä. Osa esittelyteksteistä on allekirjoittaneen omia ja osa kunkin kaupan edustajien laatimia. Kauppaan liitetyt kategoria-tägit kertovat suuntaa antavasti kaupan tarjonnasta, joskin osa tarjonnasta voi olla muuttunut.

Vinkki: Voit hyödäntää tägejä tässä vaiheessa käyttämällä selaimesi etsi toimintoa (Ctrl+F).

5.11 Tactical

Vanha tekijä maailmanlaajuisesti, mutta uusi tulokas Suomen markkinoilla. Valikoimista löytyy ainoastaan 5.11 Tacticalin omia tuotteita, kuten vaatteita, varusteita, kenkiä ja työkaluja. Auki verkkokauppana ja myymälänä Helsingissä.

Aboatac

Turkulainen viranomaisomisteinen verkkokauppa, jonka syntytarina on monille jo tutuissa ”everybody gangsta until the snow starts speaking finnish” -pätseissä. Nykyään yritys tarjoaa merkkien lisäksi mm. ainoana Euroopassa HRT Tactical gearin varusteita sekä ampuma- ja aseenkäsittelykoulutusta.

Armytukku

Oulussa sijaitseva armeijaylijäämän ja muun taktisen varusteen verkkokauppa. Merkittävimmät myynnissä olevat brändit Templar’s Gear, Savotta, Magpul, Lowa ja MSA Sordin.

Atom Airsoft

Hämeenlinnassa majaileva, pääasiassa Airsoftiin keskittynyt, verkkokauppa ja myymälä. Noteerattavana valikoimassa mm. Warrior Assault Systemsin taisteluvarusteita sekä ESS ja Bolle -suojalaseja.

EARLAKE TACTICAL

Earlake Tactical on vuonna 2022 perustettu yritys joka tuottaa pohjolan olosuhteita varten kehitettyä vaatetusta sekä viranomaisille että reserviläisille. Valikoimasta löytyy mm. maastotakkeja ja -housuja sekä naamiointivälineitä.

Finnogear

Suomalainen yritys, joka suunnittelee ja tuottaa taktisia varusteita vaativaan käyttöön. Tarjonnan perusteella yrityksen pääpaino on selkeästi lääkinnällisissä varusteissa. Verkkokaupasta löytyy mm. Recon Medicalin ja Finnogearin omia tuotteita.

Finnprotec

Turvallisuusalan konkari yritys ja yksi vanhimpia taktisten varusteiden liikkeitä Suomessa. Valikoimista löytyy vain ammattilaiskäyttöön tehtyä tavaraa, kuten tuotemerkkejä 3m Peltor, Aimpoint, Carinthia, ESS, LBT, Ops-Core, Salomon, UF PRO ja paljon muuta.

FinSling

FinSling on Suomalainen perheyritys, joka suunnittelee ja valmistaa innovatiivisia tuotteita sotilas-, viranomais- ja metsästyskäyttöön sekä urheiluammuntaan. Valikoimasta löytyy asehihnoja ja hihnoihin liittyviä varusteita.

Hantaurus

Hantaurus on Vantaalla sijaitseva suomalainen maahantuontiyritys ja verkkokauppa. Verkkokaupan valikoimista löytyy monenlaisia tuotteita turvavarusteista, metsästykseen ja ampumaurheiluun, kuten Safarilandin, Arktiksen ja SureFiren tuotteita.

Hatka

Kotimainen verkkokauppa, jonka varasto sijaitsee Jämsänkoskella. Myynnistä löytyy mm. Direct Action Gear, UF PRO ja Helikon-Tex tuotteita, kuten vaatteita, käsineitä ja asusteita sekä reppuja . Lisäksi tarjolla on retkeily- ja ammuntavarusteita.

K9 Finland

K9 Finland Oy on suomalaisen virkakoiraohjaajan vuonna 2017 perustama yritys, jonka tavoitteena on mahdollistaa virkakoirien ja ohjaajien hyvä varustetaso sekä parantaa varusteiden saatavuutta Suomessa. Valikoimista löytyy mm. Unity Tacticalin, Tacventin ja K9 Finlandin omia tuotteita.

Karelia Combat Systems

Karelia Combat Systems eli KCS on Suomalainen taisteluvarusteita ja oheistuotteita valmistava yritys Lapppeenrannasta. Heidän verkkokaupasta löytyy mm. heidän Plate Carriereita, taskuja ja Cummerbundeja.

L4 Performance

3D-tulostamiseen ja mallintamiseen keskittynyt kotimainen varustevalmistaja, jonka vakituiset tuotteet ovat myynnissä verkkokaupassa ja custom-työt erikseen tilattavissa. Valikoimasta löytyy mm. kantolaitteita, lääkintä inserttejä, erilaisia taskuja ja adaptereita. Aikaisemmin tunnettu nimellä Green Force Gear.

Lamnia

Lamnia on suomalainen vuonna 2009 perustettu verkkokauppa, joka on erikoistunut retkeily-, erä- ja metsästysvarusteisiin. Valikoimista löytyy kuitenkin nykyisin myös ”taktisempia varusteita”, kuten esimerkiksi Carinthian, Savotan ja Helikon-Texin tuotteita, sekä Tasmanian Tigerin ja Savotan TST-varusteita,

Malmivaroitus

Allekirjoittaneen oma verkkokauppa myy intti- ja maanpuolustushengessa suunniteltuja tarroja ja velcromerkkejä pilkkeellä silmäkulmassa. Tällä hetkellä kaupan kantavana teemana pyörii Spurdo Spärdö -aiheiset tuotteet. Ostamalla tuet sivuston ylläpitoa ja toimintaa.

Milgear

Airsoftiin keskittynyt liike ja verkkokauppa Oulusta. Valikoimasta löytyy nykyisin kuitenkin myös luotisuojalevyja, kovaan käyttöön tehtyjä taisteluvarusteija ja armeijaylijäämää.

Montoolgear

Montoolgear tai pelkkä Montool myy oman esittelytekstinsä mukaan ”Suomalaista taisteluvarustetta kovaan käyttöön”. Valikoimista löytyy Montoolin erilaisia vöitä, taskuja, asusteita ja kaikkea muuta erikoista, mutta hyödyllistä pientä kilkettä. Valtaosa tuotteista on Montoolin omatuotantoa.

Musket Works

Musket Works suunnittelee ja valmistaa viranomais- ja retkeilykäyttöön tarkoitettuja tekstiilituotteita, kuten reppuja. Tilauspalveluna myös ampumataidon ja lääkinnän (TCCC) koulutukset.

Omsec

Tampereella päämajaansa pitävä verkkokauppa, jonka valikoimista löytyy mm. Israelilaisen Marom Dolphinin taisteluvarusteita aina taisteluliiveistä lipastaskuihin ja kädenlämmittimiin. Saatavilla on lisäksi myös muiden valmistajien tuotteita kuten kenkiä ja muita erilaisia taktisia lisätarvikkeita.

Origo Pro

Suomalaisen valmistajan OrigoPron oma verkkokauppa, josta löytyy heidän omia tuotteitaan laidasta laitaan. Merkittävimpinä tuotteina tietenkin erilaiset M05 kuvioidut tuotteet, kuten sissitakki, smokki, shortseja ja tietenkin perinteinen maastopuku.

Osuva Outfitters

Kivijalkamyymälä ja verkkokauppa Helsingistä. Valikoimista löytyy moneen eri ammattilaiskäyttöön suunniteltuja tuotteita, esimerkiksi mm. HSGI, Tactical Tailor, Tru-Spec ja TAD -tuotteita sisältäen vaatteita, taisteluvarusteita ja asusteita.

Salainen Agentti

Myymälä ja verkkokauppa Helsingistä. Valikoima sisältää vintage, retkeily, army, arkikäyttöön tarkoitettuja vaatteita sekä työvaatteita ja erikoisvarusteita. Noteerattavina merkkeinä Leatherman, Gerber, Haix, Lowa ja Blackhawk!

Savotta

Kaikkien tunteman Suomalaisvalmistaja Savotan oma verkkokauppa. Tarjolla verkkokaupassa on luonnollisesti Savotan omia tuotteita laidasta laitaan.

Supernova

Verkkokauppa, jonka varasto löytyy Porvoosta. Valikoima keskittynyt aitoon ja hyväkuntoiseen armeija-, poliisi-, viranomais- ja palomies-ylijäämätuotteistoon. Tarjolla kaikkenlaista taisteluliiveistä nappeihin ja lumipukuihin.

Swat

Lahtelainen verkkokauppa. Erikoistunut sotilastarvikkeisiin sekä turva-alaan liittyvän materiaalin myyntiin. Myy ja ostaa keräilytavaraa ja valikoimissa onkin paljon armijaylijäämää ja muuta ei-niin-modernia varustetta.

T4F

T4F Finland on suomalainen yritys, joka tarjoaa viranomaisille ja reserviläisille mahdollisuuden kehittyä taktisessa toiminnassa tiedollisesti ja taidollisesti mmm. erilaisten kurssien muodossa. Heidän verkkokaupastaan löytyy mm. yhteistyössä CPE:n kanssa toteutettu PC, suojalevyjä ja erilaisia asusteita.

Tierone

Tierone on suomalainen MilSimin tarpeisiin perustettu verkkokauppa. ”Airsoft-tarvikkeiden” lisäksi kaupasta löytyy kuitenkin vähän kovempaankin käyttöön tehtyä kamaa, kuten esimerkiksi Helikon-Texin vaatteita, Direct Action Gearin taisteluvarusteita, Streamlightin valoja ja Holosunin tähtäimiä sekä armijaylijäämää.

Totalshop

Lahdessa sijaitseva mm. turvallisuusalan varusteisiin ja työturvallisuustuotteisiin keskittyvä myymälä ja verkkokauppa. Valikoimista löytyy mm. Sioen Ballistics, Snigel, Leatherman ja MSA Sordin -tuomerkkejä sekä talon omatuotantoa Authorities -merkkisenä.

Tradehard

Turussa sijaitsevan Airsoft-aseita ja tarvikkeita myyvän Tradesoftin ”kovan puolen verkkokauppa”. Tradehardin valikoimista löytyy vain Tradesoftin kovempaan käyttöön tehdyt varusteet, kuten Templar’s Gearin taisteluvarusteita (M05 kuosissa), PGD:n luotisuojalevyjä ja Tasmanian Tigeria sekä ESS ja Bolle tuotteita. Saatavilla myös kustom-kydex tuotteita. Tradesoft on Templar’s Gearin maahantuoja Suomessa.

US Eagle

Tampereelta käsin toimiva verkkokauppa ja myymälä. Myynnissä armeija- ja ulkoiluvarusteita, sekä retkeily ja turvallisuusalan tuotteita. Valikoimassa mm. Agilitea, Tasmanian Tigeria, Savottaa, Fenixiä ja HUSAR ltd:tä.

Varusteleka

Suomalainen kivijalkamyymälä ja verkkokauppa. Valikoimista löytyy armaijaylijäämää, laatuvalmistajia ja jatkuvasti kasvavissa määrin omatuotantoa. Saatavilla niin maastopukuja, taisteluvarusteita ja ensiaputarvikkeita kuin retkeilytarvikkeitakin.

Vegvisir Creations

Täysipäiväinen Kydex- ja Paracord-welho Savon suunnalta. Kehittelee ja valmistaa design-erä/selvitymis/taktisia varusteita moderneista materiaaleista. Yhteydenotto sähköpostilla workshop@vegvisircreations.fi tai suoraan verkkokaupasta löytyvän lomakkeen kautta.

Viranomainen

Taktisia ja viranomaisvarusteita myyvä kivijalkamyymälä ja nettikauppa Helsingistä. Verkkokaupasta löytyy laaja valikoima laadukkaita tuotteita: kaikkea alkaen Barrettin tuliaseista Firstspearin taisteluliiveihin ja Kahlesin tähtäimiin.

CDH-TAC Finland

Suomalainen varustesuunnittelija ja -ompelija. Tekee pieniä eriä omia tuotteita ja tilauksesta customina mm. erilaisia taskuja ja asehihnoja. Pääasialliset yhtendenottokanavat Facebook ja Instagram.

GRD Tailoring Service

Kuopioon sijoittautunut sivutoiminen kotitarveompelija. Toteuttaa tilauksesta erilaiset taskut, asehihnat, alusvyöt, chest rigit, koiran pannat, insertit sekä varusteiden korjaus ja muokkaus. Repertuaari laajenee jatkuvasti ennakkoluulottomien asiakastoiveiden myötä! Pyrkimyksenä nopea reagointi ja laaja valikoima kuoseja ja materiaaleja. Portfolio ja yhteydenotto Instagramissa tai sähköpostitse grdtailoringservice@outlook.com

Hämeen Varuste & Verme

Aloitteleva varusteompelija Jyväskylänseudulta. Tekee tilaustöinä kypärähuppuja, rigejä, taskuja ym. aloittelijahintaan. Yhteydenottokanavana toimii Instagram.

Karelia Combat Systems

Karelia Combat Systems eli KCS on Suomalainen taisteluvarusteita ja oheistuotteita valmistava yritys Lapppeenrannasta. Heidän verkkokaupasta löytyy mm. heidän Plate Carriereita, taskuja ja Cummerbundeja.

L4 Performance

3D-tulostamiseen ja mallintamiseen keskittynyt kotimainen varustevalmistaja, jonka vakituiset tuotteet ovat myynnissä verkkokaupassa ja custom-työt erikseen tilattavissa. Valikoimasta löytyy mm. kantolaitteita, lääkintä inserttejä, erilaisia taskuja ja adaptereita. Aikaisemmin tunnettu nimellä Green Force Gear.

PLGear

Varusteompelija Oulun suunnalta. Repertuaarissa varusteiden valmistus: pääasiassa asehihnat, vyöt ja laukut sekä taskut. Lisäksi varusteiden modaus. Yhtendenottokanavana Instagram.

Rikyl Gear

Alunperin omiin tarpeisiin ompelun aloittanut varusteompelija Tampereelta. Valikoimissa lähtökohtaisesti erilaisia pusseja, laukkuja ja reppuja, mutta muutkin projektit mahdollisia. Yhtendenottokanavana Instagram.

Sotavarustepäällikkö

Kokenut, pitkän linjan tekijä, varusteiden ompelun ja suunnittelun saralla Suomessa. Valikoimissa taisteluvarusteiden ja maastopukujen valmistus sekä modaus tilaustyönä. Yhtendenottokanavana Instagram.

Vegvisir Creations

Täysipäiväinen Kydex- ja Paracord-welho Savon suunnalta. Kehittelee ja valmistaa design-erä/selvitymis/taktisia varusteita moderneista materiaaleista. Yhteydenotto sähköpostilla workshop@vegvisircreations.fi tai suoraan verkkokaupasta löytyvän lomakkeen kautta.

Werne Gear

Tamperelainen varustesuunnittelija ja -ompelija. Tekee pääosin taskuja ja asehihnoja, tapauskohtaisesti kuitenkin myös konsultoi ja valmistaa muita custom-projekteja. Varustevalikoima nähtävillä ja yhteydenotot Instagramissa @werne_gear

Kuulatori

Kuulatorissa myydään, ostetaan ja vaihdetaan airsoftiin liittyviä tuotteita. Airsoft-aseiden lisäksi, silloin tällöin myynnistä löytyy myös laadukkaampaa varustetta airsoft-tavaran lisäksi, esimerkiksi maastopukuja, taisteluvarusteita ja kenkiä.

Maanpuolustus.net

Maanpuolustus.net-foorumilta löytyvä morttimarket tarjoaa mahdollisuuden myydä ja ostaa käytettyjä maanpuolustukseen liittyviä varusteita, vaatteita ja tarvikkeita. Foorumin käyttäminen vaatii rekisteröitymisen

Taistelijan Varustetori

Yksityinen Facebook-ryhmä, joka on tarkoitettu käytettyjen reserviläis- ja TST-varusteiden myyntiin. Aseiden ja patruunoiden myynti ehdottomasti kielletty, johtuen Facebookin politiikasta. Myynnissä varusteita laidasta laitaan.

Toiminta-ampujat

Toiminta-ampujat.fi -foorumi keskittyy toiminnalliseen ammuntaan harrastuksena ja aseisiin harrastusvälineinä. Foorumi pyrkii välittämään informaatiota toiminnallisesta ammunnasta kaikentasoisille harrastajille. Foorumin Torilta löytyy käytettyjä ampuma-aseita, tarvikkeita ja varusteita. Huom! Aseiden osto vaati aina asianmukaisen ostoluvan, eikä tästä poiketa.

Agilite

Israelista kotoisin olevan taktisen gearin valmistaja, jolta löytyy nykyisin myös kansainvälinen verkkokauppa. Valikoimasta löytyy vain Agiliten omia tuotteita kuten Plate Carriereita, taskuja ja erilaisia asusteita sekä reppuja.

Arktis

Briteistä kotoisin oleva, laadukkaista vaatteista ja varusteistaan tunnettu, taktisen nailonin valmistaja ja verkkokaupppa. Valikoimista löytyy vain Arktiksen omia tuotteita mikä pitää sisällään mm. erilaisia maastopukuja, reppuja ja asusteita.

Army world

Puolassa pesäänsä pitävä verkkokauppa. Valikoimissa armeijaylijäämän lisäksi vaatteita, kenkiä, reppuja ja suojavarusteita. Myynnissä mm. tuotemerkkejä Berghaus, Bolle, Eberlestock, Haix, Helikon-Tex ja Revision.

ASMC

Saksalainen kivijalkamyymälä ja verkkokauppa. Tarjolla laaja valikoima eri merkkien vaatteita, jalkineita ja työkaluja sekä eri armeijoiden ylijäämää.

Corax Store

Ruotsalainen taktisen varusteen ja vaateen verkkokauppa. Valikoimasta löytyy niin aseen osia, kuin taisteluvarusteita, reppuja kuin työkalujakin.

Direct Action

Puolasta tuleva sotilas- ja viranomaisvarusteiden valmistaja. Verkkokaupasta löytyy heidän koko tuotevalikoimansa, joka sisältää mm. Plate Carriereita, taskuja ja reppuja.

e-militaria

Puolasta käsin toimiva sotilasvaatteitta ja -varusteita myyvä verkkokauppa. Valikoimista löytyy kaikkea repuista kenkiin ja pistoolikoteloista vaatteisiin. Valikoima sisältää esimerkiksi Carinthia, Direct Action, Helikon-Tex, Lowa ja NFM -tuotemerkkejä.

Flimmuur Tactical

Flimmuur Tactical on UK:ssa toimiva sotilas-/poliisivarusteiden ja lisälaitteiden valmistaja ja suunnittelija. Flimmurin verkkokaupasta löytyy mm. Tiger Stripe -kuvioisia taisteluvarusteita ja vaatteita, ja erilaisia thermoplastisia materiaaleja hyödyntäviä tuottteita.

FROG.PRO

FROG.PRO-tuotemerkin oma verkkokauppa, josta löytyy vain heidän omia tuotteitaan. Valikoimasta löytyy esimerkiksi taisteluvarusteita, vöitä ja erilaisia ensihoitohenkilöstölle tarkoitettuja varusteita.

Helikon-Tex

Puolasta lähtöisin oleva retkeily-, ampumaurheilu- ja sotilas- sekä viranomaisvaatteiden ja -varusteiden valmistaja. Verkkokaupasta löytyy laaja valikoima heidän omia tuotteitaan, kuten maastopukuja, vaatteita, chestrigejä vöitä ja erilaisia repppuja.

Husar

Puolalaisen taisteluvarustevalmistaja Husarin oma verkkokauppa. Valikoimista löytyy Husarin omia Plate Carriereita, Chestrigejä ja erilaisia taskuja tarvikkeineen.

Marras Solutions

Virossa toimiva taisteluvarusteita valmistava yritys. Valikoimasta löytyy mm. lipas-, lääkintä- ja yleistaskuja sekä erilaisia lääkintätarvikkeita. Suomalaisen reserviläisen eduksi saatavilla on monia tuotteita myös M05 maastokuvioisena!

Military 1st

Brittäläinen ulkoilu- ja sotilasvaatetukseen sekä taktisiin jalkineiseen ja leireilyvarusteisiin erikoistunut verkkokauppa. Kaupasta löytyy edustus mm. seuraaville brändeille: 5.11 Tactical, Helikon-Tex, Direct Action, Leatherman ja Tru-Spec.

Milrab

Norjassa perustettu verkokkakauppa, joka toimii nykyisin myös Suomeksi. Valikoimista löytyy monenlaista artikkelia mm. eräilyyn, ”sodan käyntiin” ja kiipeilyyn. Tarjonnasta löytyy monia tuotemerkkejä kuten Garmin, Camelbak, Leathermann, Under Armour Tactical ja Tasmanian Tiger.

NorArm

Kahden Norjalaisen sotilaan perustama tuotemerkki ja verkkokauppa. Tällä hetkellä NorArm on tunnetuin omista maastopuvuistaan, mutta tulevaisuudessa valikoimiin pitäisi ilmestyä myös heidän omia taisteluvarusteitaan.

Norsegear

Norjalainen varustekauppa, josta löytyy paljon high-end varusteita kovaankin käyttöön. Kaupan myymiä tuotemerkkejä ovat mm. BFG, Camelbak, FirstSpear, NFM, Salomon ja Under Armour.

Outdoors

Virossa sijaitseva armeijaylijäämän verkkokauppa. Valikoimista löytyy kaikenlaista ylijäämää pääosin eri Euroopan armeijoilta.

Recon Brothers

Recon Brothers on alunperin airsoft-kauppana Belgiassa aloittanut yritys ja sittemmin valikoima on laajentunut rankasta myös ”kovan kaman puolelle”. Valikoimista löytyy esimerkiksi. 3M Peltor, Direct Action Gear, Streamlight ja Team Wendy -tuotemerkkejä.

Recon Company

Recon Company on Saksalainen verkkokauppa, jonka tarjonnasta löytyy kenkiä, vaatteita, asusteita, taisteluvarusteita ja retkeilytarvikkeita. Sivulta löytyviä brändejä ovat mm. Crye, UF-Pro, Arktis, Camelbak, Carinthia, Haix, Lowa & Mystery Ranch.

RICON TACTICAL

Puolassa sijaitseva, tilauksesta taisteluvöitä ja Plate Carriereita valmistava räätäli. Valikoimista löytyy tuotteita monilla eri väreillä ja kuvioilla kuten esimerkiksi myös kotimaisella M05 maastokuviolla! Tilaaminen tapahtyy Ricon Tacticalin Etsy- tai Instagram -tilin kautta.

TacSale

TacSale on Latviassa sijaitseva taktisen vaatetuksen ja varusteen verkkokauppa. Valikoimista löytyy monenlaisia vaatteita, taisteluvarusteita, kenkiä ja Airsoft-aseita. Merkittävinä brändeinä mainittakoon mm. Agilite, Warrior Assault Systems, UF Pro ja Lowa

TacticalKit

TacticalKit myy laadukasta taktista varustetta Briteistä käsin. Myynnistä löytyy tuotteita mm. seuraavilta valmistajilta: BFG, Esstac, Ferro Concepts, HSG, Haley Strategic ja Spiritus Systems.

TacticalStore

TacticalStore on Ruotsissa sijaitseva ”taktisen skenen myymälä”. Tarjolla on mm. Eberlestock, Lowa, Oakley ja VERTX brändien tuotteita.

TACWRK

Tacwrk on Saksassa sijaitseva verkkokauppa, jonka valikoimista löytyy tuotteita ja tuotemerkkejä laidasta laitaan. Tacwrk myy mm. FirstSpear, TAD, Arc’teryx, HSGI, Carinthia ja Prometheus Design Werx -brändien tuotteita.

Triple Action

Triple Action on Saksalainen verkkokauppa, jonka valikoimista löytyy kaikenlaista taktista tekstiiliä ja tuotetta. Valikoimissa mm. 5.11 Tactical, Aklima, Haix, Helikon-Tex, Invader Gear, Revision, Tasminian Tiger ja UF Pro tuotteita. Sivuston kieli on Saksa.

UF-Pro

Slovenialainen vaatteiden ja asusteiden valmistaja ja verkkokauppa, jonka tuotteet ovat suunnattu sotilas- ja viranomaiskäyttöön. Valikoimasta löytyy tuotteita laajasti eri vuodenajoille ja erilaisiin oloisuhteisiin. Tarjolla mm. tst-paitoja, kuoritakkeja ja maastohuosuja.

UK Tactical

Nimensä mukaisesti verkkokauppa Iso-Britanniasta. Valikoimassa paljon taisteluliivejä, varusteita ja vaatteita laadukkailta valmistajilta: WAS, Nexus Armor, 5.11, Crye & Lowa.

Zentauron

Saksalainen, omalla nimellään taisteluvarusteita valmistava, verkkokauppa ja ompelimo. Valikoimassa paljon taisteluliivejä, taskuja, kypärähuppuja, reppuja ja suojalevyjä.

3RDA

3RDA on Puolassa sijaitseva räätäli/verkkokauppa, joka tekee myös tilauksesta maastopukuja haluamallasi kuviolla. Käytännössä osa kuvioista vaatii sinulta haluamasi kankaan lähettämisen heille.

DBR Custom Gear

Puolalainen customina gearia valmistava verkkokauppa. Valikoimista löytyy mm. PC:eitä, taskuja, vöitä ja muita taktisia härpäkkeitä. Monia tuotteita saa myös M05 kuvioisena.

Flimmuur Tactical

Flimmuur Tactical on UK:ssa toimiva sotilas-/poliisivarusteiden ja lisälaitteiden valmistaja ja suunnittelija. Flimmurin verkkokaupasta löytyy mm. Tiger Stripe -kuvioisia taisteluvarusteita ja vaatteita, ja erilaisia thermoplastisia materiaaleja hyödyntäviä tuottteita.

PandaTac

Ranskalainen customia valmistava verkkokauppa/räätäli. Valikoimista löytyy mm. reppuja, Plate Carriereita, taskuja ja placardeja & asehihnoja. PandaTacilta saa monia tuotteita myös M05 kuvioisena.

RICON TACTICAL

Puolassa sijaitseva, tilauksesta taisteluvöitä ja Plate Carriereita valmistava räätäli. Valikoimista löytyy tuotteita monilla eri väreillä ja kuvioilla kuten esimerkiksi myös kotimaisella M05 maastokuviolla! Tilaaminen tapahtyy Ricon Tacticalin Etsy- tai Instagram -tilin kautta.

USV Gear

USV Gear Urusova Svitlana on Ukrainassa sijaitseva Cryen vaatteita tilauksesta ”kopioiva” räätäli. Valikoimista löytyy maastopukuja Cryen leikkauksella monissa eri kuvioissa ja mm. M05 kuviota on saatavilla kaikissa varianteissaan. Tämän lisäksi valikoimissa on muutamia taisteluvarusteita ja asusteita.

 Jos sinulla on lisää ehdotuksia listaan (tai korjauksia nykyisiin), laita ehdotuksesi yhteydenottolomakkeen kautta minulle.
Muista lisätä ehdotukseesi yrityksen nimi, nettisivu tai sometili ja kerro lyhyesti mitä palveluita ehdottamasi yritys tarjoaa. Uusien yritysten lisääminen listalle on maksutonta.
Päivittelen listaa sitä mukaan kun uusia kauppoja ja/tai tekijöitä tulee esiin.

–  Malmivaroitus

Haluatko tukea tekemistäni?

Sivuston ylläpito ei ole ilmaista ja vie paljon aikaa. Jos haluat tukea toimintaani - osta tarra tai pari, kiitos!