Palveluni

Tarjoan laajasti audiovisuaaliasia palveluita aina tuotekuvauksesta videointiin, graafisesta suunnittelusta brändäykseen ja tuotekonsultaatiosta tuotetestaukseen.

Alta löydät kattavan listan tarjoamistani palveluista

Valo- & Videokuvaus

Teen valo- ja videokuvausta aina tuotekuvauksista action-kuvauksiin omaan räväkkään tyyliini. Etunani on vahva kokemus tuliaseiden kanssa toimisesta ja laaja kokemusperäinen ymmärrys erilaisten taktisten vaatteiden ja varusteiden käytöstä.

Graafinen suunnittelu & Kuvamanipulaatio

Iskevä mainos tai mielenkiinnon herättävä kuva jäädyttää katsojan feedin ja saa asiakkaan pysähtymään näkemäänsä. Graafisen suunnittelun ja kuvamanipuloinnin avulla tämä on mahdollista. Minun kauttani hoituu molemmat astetta rouheampaan tyyliin.

Brändäys & Somemarkkinointi

Brändäys ja somemarkkinointi kulkevat usein käsikädessä. Selkeää brändiä on helpompi markkinoida ja menestyväkin somekanava kaipaa suunnittelua laajentuakseen. Ota minuun yhteyttä ja katsotaan mikä olisi just sulle parasta!

web-kehitys

Teen verkkosivuja ja verkkokauppoja tilauksesta omiin ja muiden tarpeisiin. Esimerksiksi tämä verkkosivu on yksi työnäytteistäni. Jos kaipaat hieman "Tacticoolimpaa" verkkosivua/-kauppaa, ole rohkeasti minuun yhteydessä.

Tuotekonsultointi & -testaus

Kaipaatko tuotteesi kehitykseen uusia ideoita tai näkökulmia, tai oletko vailla erilaisista taisteluvarusteista kokemusta omaavaa testaajaa tuotteillesi? Ole minuun yhteydessä ja laitetaan hommat rullaamaan.

Kiinnostuitko palveluistani, haluaisitko tehdä yhteistyötä tai kaipaisitko erityisesti lisätietoja jostakin osa-alueesta?

ukk

Velcro-merkin suunnittelu on useamman tunnin prosessi, jonka työmäärään vaikuttaa asiakkaan toiveet, käytössä olevat materiaalit ja iteraatioiden määrä. Tarvittaessa myös konsultoin merkkien teettämisen kanssa.

 

Hinnat alkaen 150 €.
(Kaikkiin hintoihin lisätään alv 24 %.)

Potentiaalisesti kyllä. Perehdyn mielelläni uusiin varusteisiin, vaatteisiin tai mihin tahansa “alaa liippaaviin” uusiin aiheisiin. Mainitsen kuitenkin aina yhteistyöstahoistani julkisesti sekä pidätän itselläni oikeuden (ja vastuun) arvostella tuotetta rehellisesti liikaa kaunistelematta.

Valokuvauksen hinta riippuu täysin kuvattavan kohteen koosta, sijainnista ja otettavien valokuvien määrästä.

 

Pienet studio-olosuhteissa otettavat tuotekuvat ovat alk. 25 € ensimmäinen kuva + lisäkuvat 10-15 € kpl.

Tapahtumakuvaus ja erillisessä lokaatiossa otettavat Action-kuvat alk. 150 € / tunti.

(Kaikkiin hintoihin lisätään alv 24 %.)

Videokuvauksen hinta riippuu täysin videon tyypistä. Lyhyet, studio-olosuhteissa kuvattavat videot ovat huomattavasti helpompia toteuttaa kun erillisessä lokaatiossa kuvattavat isommat videoprojektit.

Lisäksi videon editointi, mahdolliset erikoistehosteet ja loppuformaatti vaikuttavat työn määrään merkittävästi.

 

Videoproduktiot alk. 150 €.
(Kaikkiin hintoihin lisätään alv 24 %.)

Saa, hoidan laskutukseni aina OP Kevytyrittäjä palvelun kautta.

Suomessa on paljon valo- ja videokuvaajia, mutta harvalla heistä on sen suurempaa kokemusta esimerksiksi tuliaseista, reserviläistoiminnasta tai taktisista varusteista. Uskon, että suurin etuni on kokemus em. osa-alueilla sekä räyheämpi tyylini, jota ei jokaiselta Helsinkiläiseltä hipsteri-graafikoilta löydy.

Hyvännäköisen, uniikin ja toimivan verkkokaupan kehittäminen on kohtuullisen iso prosessi, joka vie aikaa. Lopullisen hinnan kannalta ratkaisevina tekijöinä on mm. verkkokaupan koko ja ominaisuudet, mutta karkeasti hinnat 1000 € ylöspäin.

En. Jos teen arvosteluja tai muita kaupallisia yhteistöitä, mainitsen aina mikäli tuote on saatu kolmannelta osapuolelta. Sama pätee läpi kaiken sisältöni.