Missio

Missioni on jakaa tietoutta ja resursseja, etenkin Suomalaiselle reserviläiselle sopivista, taisteluvarusteista ja -vaatteista helposti omaksuttavassa muodossa.

Oman persoonani kautta haluan inspiroida ihmisiä kokeilemaan uusia asioita, toteuttamaan omaa luovuuttaan ja pohtimaan juuri itselleen tärkeitä asioita.

visio

Visioni on, että tältä sivustolta löytyy laaja valikoima resursseja, joiden avulla omakustanteiset taisteluvaruste- ja vaatehankinnat on helpompi toteuttaa. Tätä kautta haluan, että sivusto on helpottamassa muiden maanpuolustuksesta kiinnostuneiden henkilökohtaista varautumista tulevaisuuden varalle.

Lisäksi visioin, että sivustoni voi inspiroida ja rohkaista myös muita toteuttamaan itseään erilaisten projektien parissa.

Kuka on Malmivaroitus?

Työmies

Olen opinnäytetyötä vaille valmis tieto- ja viestintätekniikan insinööri. Opinnäytetyön ohessa teen töitä osa-aikaisena sekä toteutan erilaisia yhteistyöprojekteja Freelancerina. Freelancer-työni koostuu pääasiassa graafisesta suunnittelusta, valo- ja videokuvauksesta sekä somemarkkinoinnin suunnittelusta toteuktuksineen. Lisäksi teen varustekonsultaatioita.

Reserviläinen

Kävin varusmiespalvelukseni SKVJ:ssa, jonka jälkeen aloin harrastamaan SRA:ta ja epäsäännöllistä reserviläistoimintaa. Myöhemmin päädyin reiluksi puoleksi vuodeksi Libanoniiin. Tämän jälkeen olen lähinnä harrastanut SRA:ta ja Airsoftia sekä käyttänyt ison osan ajastani geardoiluun.

Mies

Olen aviomies, poika, veli, perheen jäsen, setä, ystävä ja paljon muuta. Uskon kristinuskon Jumalaan, haluan vaalia vapautta ja kristillisiä arvoja omassa elämässäni sekä pyrin kohtelemaan muita kuin haluaisin itseäni kohdeltavan. Tämä on elämäni perusta ja sen päälle rakennan kaiken muun.

Malmivaroitus on ikään kuin projektinimi "taktiselle puolelleni"

Asiakkaiden kokemuksia

“Tuotekuvaukset Malmivaroituksen kanssa onnistuivat nopeasti ja laadukkaasti. Tulemme käyttämään hänen palveluitaan jatkossakin.”
“Olen käyttänyt Malmivaroituksen palveluita tuotekuvissani. Yhteydenpito on ollut sujuvaa ja toiminta itseohjautuvaa; hän on keksinyt näkökulmia tuotekuviin joita en itse edes osannut ajatella. Tulokset ovat olleet erinomaisia, jotka tekevät oikeutta tuotteille. Ammattimaisten tuotekuvien johdosta myynnissäni on ollut selvää nousua."
“Juuri Sinä tai yrityksesi voi olla seuraava lenkki tätä asiakkaiden ketjua. Laita minulle viestiä ja sovitaan yhteistyöstä sinulle parhaiten sopivalla tavalla!”
Jimi / Malmivaroitus