Tilaus- ja toimitusehdot

Malmivaruste verkkokaupan tilaus- ja toimitusehdot.

 

Toimituskulut

Tilauksemme toimitetaan kirjekuoressa suoraan kotiovellesi Postin välityksellä. Tuotteet tulevat keskimääräisesti muutaman arkipäivän kuluttua tilauksestasi. Toimituskulut alk. 2,95 €.


Vaihto ja palautus

Pyrimme hyvillä tuotekuvauksilla ja mittatiedoilla siihen, että tilaamasi tuote on juuri sopiva. Jos et kuitenkaan halua pitää tuotetta, voit palauttaa sen.
Palautuksen postikulut maksat itse. Postikulu on postin hinnoittelun mukainen.
Jos tuote on väärä tai viallinen, me huolehdimme kuluista.
Kaikilla tuotteillamme on 14 päivän vaihto- ja palautusoikeus.


Jos haluat vaihtaa tai palauttaa, toimi näin:

1) Lähetä sähköpostia: shop@malmivaroitus.eu, ja kerro mihin tuotteeseen haluat vaihtaa tai palauttaa.
Nopea tieto on meille tärkeää, jotta saamme maksun palautettua mahdollisimman pian sinulle.

2) Pakkaa käyttämätön ja myyntikuntoinen tuote laatikkoon tai samaan pakettiin, jossa sen sait ja lähetä se postitse sähköpostissamme ilmoittamaamme osoitteeseen.
Muista laittaa palautuksen / vaihdon mukana yhteystietosi!

3) Jos tuote on ollut väärä tai viallinen, palautamme sinulle hinnan mahdollisimman pian, riippuen maksutavastasi, kuitenkin viimeistään 14 päivän kuluessa.

Pidätämme oikeuden peruuttaa tilaus, mikäli verkkokaupassamme on ollut selkeä virhe hintatiedoissa (esim. tuotteen hinta on merkitty huomattavasti alhaisemmaksi tai korkeammaksi tai jos hinnaksi on merkitty 0 €). Edellä mainituissa tapauksissa olemme viipymättä yhteydessä sinuun ja kerromme virheellisestä hinnasta.


Lunastamaton paketti

Lunastamatta jättäminen ei ole sama asia kuin palautus tai peruutus. Lunastamatta jätetystä paketista, josta ei ole tehty erillistä peruutusilmoitusta, perimme toimituskustannukset.


Ongelmatilanteet

Mikäli tuote on kadonnut tai vioittunut kuljetuksen aikana tai se ei muuten vastaa tilaustasi, tulee sinun ilmoittaa virheestä viimeistään 14 päivän kuluessa kirjallisesti mainittuun osoitteeseen tai soittamalla yhteystiedoissa mainittuun puhelinnumeroon. Jos paketti on selvästi vaurioitunut kuljetuksessa, teidän täytyy tehdä välittömästi asiasta reklamaatio valitsemanne toimitustavan kuljetusyhtiölle.