Tilaus- ja toimitusehdot

Malmivaruste verkkokaupan tilaus- ja toimitusehdot.

Toimituskulut

Tilauksemme toimitetaan kirjekuoressa suoraan kotiovellesi Postin välityksellä. Tuotteet tulevat keskimääräisesti muutaman arkipäivän kuluttua tilauksestasi. Toimituskulut alk. 1,98 €.

Vaihto ja palautus

Pyrimme hyvillä tuotekuvauksilla ja mittatiedoilla siihen, että tilaamasi tuote on juuri sopiva. Jos et kuitenkaan halua pitää tuotetta, voit palauttaa sen mikäli tuote on edelleen uudenveroinen ja käyttökunnossa.
Palautuksen postikulut maksat itse. Postikulu on postin hinnoittelun mukainen.
Jos meiltä tullut tuote on väärä tai viallinen, me huolehdimme kuluista.
Kaikilla tuotteillamme on 14 päivän vaihto- ja palautusoikeus.


Jos haluat vaihtaa tai palauttaa, toimi näin:

1) Lähetä sähköpostia: shop@malmivaroitus.eu, ja kerro mihin tuotteeseen haluat vaihtaa tai palauttaa.
Nopea tieto on meille tärkeää, jotta saamme maksun palautettua mahdollisimman pian sinulle.

2) Pakkaa käyttämätön ja myyntikuntoinen tuote laatikkoon tai samaan pakettiin, jossa sen sait ja lähetä se postitse sähköpostissamme ilmoittamaamme osoitteeseen.
Muista laittaa palautuksen / vaihdon mukana yhteystietosi!

3) Jos tuote on ollut väärä tai viallinen, palautamme sinulle hinnan mahdollisimman pian, riippuen maksutavastasi, kuitenkin viimeistään 14 päivän kuluessa.

Pidätämme oikeuden peruuttaa tilaus, mikäli verkkokaupassamme on ollut selkeä virhe hintatiedoissa (esim. tuotteen hinta on merkitty huomattavasti alhaisemmaksi tai korkeammaksi tai jos hinnaksi on merkitty 0 €). Edellä mainituissa tapauksissa olemme viipymättä yhteydessä sinuun ja kerromme virheellisestä hinnasta.

Jälkitoimitus

Osa varastosta loppuneista tuotteista on saatavilla jälkitoimituksena. Jälkitoimituksen pituus vaihtelee tuotteen mukaan aina 3 viikosta 6 viikkoon. Mikäli tilauksessasi on tuotteita, jotka ovat jälkitoimituksessa, toimitetaan kaikki tuotteeet vasta jälkitoimitustuotteeen mukana. Mikäli haluat muut tuotteesi heti, jätä siitä maininta tilauksesi ”Lisätietoja”-kenttään ja olemme sinuun yhteydessä toimituksen tiimoilta.

Ongelmatilanteet

Mikäli tuote on kadonnut tai vioittunut kuljetuksen aikana tai se ei muuten vastaa tilaustasi, tulee sinun ilmoittaa tästä viimeistään 14 päivän kuluessa tuotteen saamisesta verkkokaupan sähköpostiin contact@malmivaroitus.eu.