Tuemme ukrainaa!

”Etiäpäin”-kampanja

Lahjoitamme 28.9. alkaen jokaisesta myydystä ”etiäpäin”-velcromerkistä kolme (3) euroa Ukrainan tukemiseksi Your Finnish Friends Ry:n kautta. Kampanja on voimassa kesäkuun 2024 loppuun asti TAI niin kauan kuin merkkejä riittää. Lahjoitus tehdään kuukausittain könttänä Your Finnish Friendsille, josta on myös luvattu tarvittaessa todentaa kyseisen lahjoituksen antaminen.

Your Finnish Friends (YFF) auttaa tälläkin hetkellä Ukrainassa monin tavoin. He harjoittavat jatkuvasti rahankeruuta Ukrainan hyväksi, tekevät hankintoja Ukrainan kontaktiensa toiveiden mukaan ja kuljettavat tavaraa sinne missä sille on tarve. Lisää YFF toiminnasta voit lukea heidän verkkosivuiltaan osoitteesta https://www.yourfinnishfriends.org/

– – –

Vanhemmat kampanjat

Lahjoitamme 10.10. alkaen jokaisesta myydystä hihamerkistä 2,5 € ja jokaisesta myydystä tarrasta 1 € Ukrainan tukemiseksi Your Finnish Friends yhdistyksen kautta. Kampanja on alkuun voimassa ainakin 31.10.23 asti. Varsinainen lahjoitus tehdään kampanjan jälkeen yhtenä könttänä Your Finnish Friendsille, josta on myös luvattu todentaa kyseisen lahjoituksen antaminen.

Päättynyt 31.10.23. Lahjoitimme yhteensä 424,5 € YFF:lle