WIP: Wombat Tactical Gen. 2 Neutron Combat Pants -arvostelu

Taustatietoa

Sain viikolla 30 vihdoin testattavaksi pitkään odottamani taisteluhousut Wombat Tacticalilta! Virallisesti nämä taisteluhousut kulkevat nimihirviöllä ”Wombat Tactical Gen. 2 Neutron Combat Pants – SPARTAN M04 IRR”, joka ainakin allekirjoittaneella meinaa olla vaikea muistaa. Vastineeksi (minulle ilmaisista) housuista, tehtäväni on testata housuja muutamien kuukausien ajan ja kirjoittaa sitten mahdollisimman rehellinen arvostelu pöksyistä omien havaintojeni perusteella! Suomeksi sanottuna tämä artikkeli tulee täydentymään seuraavien kuukausien aikana, aina siihen saakka, että pystyn esittämään Wombat Tacticalin taisteluhousuista ”lopullisen tuomioni”. On siis täysin mahdollista, että artikkelin sisältö on tässä vaiheessa vielä hyvin kapulakielistä ja tönkköä, mutta näen itse ennen kaikkea tärkeänä sen, että saan edes jollain tasolla luettavaa tietoa housuista myös muiden tietoon mahdollisimman pian. Enkä malta odottaa, että pääsen käyttämään näitä Neutron Combat Pantsejä eri konteksteissa ja raportoimaan havainnoistani teille!

– ”Malmivaroitus, out.”

Ensivaikutelma

Heti alkuun voin mainita, että yleisvaikutelma housuista on erittäin hyvä! Työnjälki, materiaalivalinnat ja saumojen viimeistely on erinomaisella tasolla. Vyölenkit on vahvistettu moninkertaisin ompelein. Nappien, kankaiden, vetoketjujen ja velcrojen sävyt mätsäävät keskenään ja visuaalisesti kokonaisuus tuntuu tasapainoiselta.

Koko & leikkaus

Ensihavaintona tappeluhousujen koosta täytyy mainita heti Suomalaisen näkökulmasta tiukahkot koot. Esimerkiksi Varustelekan Särmä TST L4 Taisteluhousuissa itselleni sopiva koko on Large Regular, kun taas Neutron Combat Pantseista otin pitkäjalkaisena koon Xtra Large-Long (tosin aivan Wombat Tacticalin tarjoaman koko taulukon mukaisesti). Totesin vielä käytännössä Wombatin housut jalkaan vedettyäni, että kyseinenkin koko on silti hieman pienempi kuin L4 housujen Large Regular.

Tämä artikkeli on kesken ja jatkuu tulevaisuudessa

Jaa tämä artikkeli

PIdätkö sisällöstäni?

Mikäli koet jakamani sisällön hyödylliseksi ja haluat tukea tekemistäni, voit tehdä sen helposti ostamalla tuotteita verkkokaupastani!

Suosituimmat artikkelit